воскресенье, 21 января 2018 г.

Моя єдина Україна!


      В історії становлення Незалежності і Соборності України особливе місце займає день 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку всіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день з′єднання Західноукраїнської Народної Республіки з Українською Народною Республікою прийнято відзначати як свято – День соборності України.
        


До цієї значної події  бібліотека  провела  цикл заходів. У суботу,  20 січня, бібліотекар для своїх читачів провела інформаційну годину "Любіть Україну!".  21 січня діти та юнацтво села Юр'ївка поклали квіти до пам'ятника Т.Г.Шевченка, бо він один із тих, хто боровся за єдину та Соборну Україну. 22 січня ранок розпочався  флешмобу біля Шилівської ЗОШ, до якого  учні та вчителі,працівники самоврядування Шилівської сільської ради. 






Для 6 та 9 класів бібліотекарем проведено  вікторину "Любіть Україну, як матір любіть!". У актовій залі школі вчитель історії Лукашова В.Я. показала презентацію, яка розповіла з чого все починалось і до сьогоднення. Ічні 11 класу завітали  до бібліотеки, де біля виставки бібліотекар провів огляд літератури до свята Соборності України.
















































Комментариев нет:

Отправить комментарий