четверг, 30 марта 2017 г.

Тиждень дитячого читання

З 22.03.  по 28.03.2017р. відбувся тиждень літературного читання в початкових класах. Його відкриття відбулося на лінійці, де учні ознайомилися з планом проведення та завданнями на класи.
Кожен день Тижня мав певне спрямування: діти вирушили у книжкову експедицію  " Хай Украіна вся читає, бо книга нас усіх єднає!"; на літературно-музичном святі      "Світ книги - невичерпне джерело" декламували вірші, гуморески, співали пісні, танцювали, показували сценки" Як треба поводитися з книжками"; з задоволенням дітлахи продивились відеосалон  " Чарівний ланцюжок казок"; вправно справлялись з завданнями у мистецькому каламбурі "Літературна плутанина"; подорожували в історію екранізації книги "Зі сторінок на екран"; зустрілись з бібліотекарями та поспілкувалися  на тему  "Із мудрими дружи книжками, їхню цінність зрозумієш ти з роками"  .

Робота  тижня дитячого літературного  читання була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сторони діяльності учнів, були цікавими, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку. Результатом роботи тижня були виставки малюнків, перемога на конкурсі "Найкращий читач бібіотеки" . Діти поділилися враженнями про прочитані книжки. Тиждень літературного читання закінчився   нагородження найактивніших учасників.

Комментариев нет:

Отправить комментарий