четверг, 10 декабря 2015 г.

Всеукраїнський тиждень права

 10 грудня наші ерудовані учні 5-7 класів під час виховної години «Абетка твоїх прав»  приємно вразили своїми знаннями: вони не лише знають, що за день відзначається 10 грудня, але й правильно назвали права, даровані нам Конституцією, та права дітей, які найчастіше порушуються в Україні. Хлопчики та дівчатка ознайомилися з основними положеннями Конвенції ООН про права дитини, з’ясували, чому для дітей було прийнято цей спеціальний документ. А якими слушними були висловлювання учнів з приводу того, чому ж не всі діти можуть повною мірою користуватися своїми правами. Після тренінгу учні вийшли задоволеними: вони тепер не тільки знають, які права в них є, але й куди треба звертатися у разі їх порушення, для захисту себе і своїх друзів.
Дуже цікаво пройшла інформаційна година для учнів 8-11 класів з правової освіти під назвою «Цивільна,адміністративна та кримінальна відповідальність».

Найстарші учні школи під час виховної години  не лише показали уміння правильно та швидко відповідати на поставлені питання щодо їх власного досвіду відносин з міліцією та іншими правоохоронними органами, а й вірно розв’язували юридичні задачі, зміст яких нагадував складні життєві ситуації.  Закріпився день брейн-рінгом по правознавству: «Що?Де?Коли?» ,який пройшов на п`ятому уроці.Учасники команди :Кабаєва О., Яцишин.Д., Тютюнник Г., Долженко Я., Сердюк І., Харченко.О., Сердюк Б., перемогли у вчителів школи з рахунком 6:1.






Комментариев нет:

Отправить комментарий