среда, 23 мая 2018 г.


  День боротьби з тютюнопалінням був встановлений у 1987 році Всесвітньою організацією охорони здоров'я. Перед світовою спільнотою було поставлено завдання - добитися, щоб у 21 столітті проблема паління тютюну зникла.  У березні 2006 року Верховна Рада України ратифікувала Рамкову конвенцію ВООЗ з боротьби проти тютюну. Конвенція зобов'язує учасників вживати конкретних заходів, спрямованих на боротьбу з цим явищем. 
В рамках відзначення Дня боротьби з тютюнопалінням у Шилівській сільській бібліотеці-філії №26 організовано книжкову виставку «Геть куріння! Ми за здорове покоління!»
Саме про вплив тютюнопаління на організм людини та про те,  як позбутися цієї шкідливої звички знайомлять відвідувачів матеріали виставки «Геть куріння! Ми за здорове покоління!". Виставка складається з таких розділів,як "Пагубна звичка", "Куріння та його наслідки", "Бути здоровим".  Відвідувачі можуть переглянути цікаві книжки та брошури «Нарешті я не курю!», «Куріння, ми та наше потомство», «Хочу бути здоровим!»,  та інших.
    Тож запрошуємо на перегляд виставки і доброго всім здоров'я.
Також для  користувачів нашої бібліотеки у актовій залі Шилівській ЗОШ бібліотекарем та фахівцем із соціальної роботи по Шилівській сільській раді проведено годину-застередження на тему «Що чекає курців?».   Діти продивились презентацію «Шкідливий вплив тютюнопаління».

Комментариев нет:

Отправить комментарий