пятница, 6 апреля 2018 г.

Читач року 2018

 Вже стало традицією, в районній бібліотеці для дітей, щороку, проводити Всеукраїнський конкурс «Найкращий читач року» - де зустрічаються найактивніші читачі  та їх улюблені герої.
Конкурс проводиться з метою заохочення дітей до читання, виявлення читацьких уподобань, популяризації найкращої української та світової літератури. Це свято книги, і тих хто любить це нетлінне і вічне творіння людства. 
4 квітня в черговий раз районна бібліотека зібрала 10 читачів 6-7 класів, чарівних дівчаток у вишиванках. Нашу бібліотеку представляла Учениця 6 класу Шилівської ЗОШ Гайдоба Ніна. Вона розповіла про творчість Т.Г.Шевченка,  та його поему "Княжна". Темою конкурса була "Українська поезія". Кожна конкурсантка представила себе, свої уподобання, улюблену книгу. Свято пройшло  в теплій, дружній атмосфері, де крім конкурсантів, в залі були присутні їхні друзі та бібліотекарі сільських бібліотек  району. 
Переможецею стала Максименко Яна (с. Золотий Колодязь). В п'ятірку кращих війшли Гайдоба Ніна, Барташевич Людмила, Хрикіна Наталя, Мальцева Інна.
 Книга- справжній маг. Читаючи, ми уявляємо себе чарівниками, здатними  розуміти мову речей, рослин і тварин. Скільки дивовижних таємниць відкривається завдяки книгам! Скільки безцінних скарбів трапляється на шляху читачів!

Комментариев нет:

Отправить комментарий