вторник, 3 апреля 2018 г.

Цікавий світ навколо тебе


Останні два дні Тижня читання  у бібліотеці пройшли  під гаслом «Я книга я товариш твій – ти зберегти мене зумій». Під час якого у бібліотеці діяла акція «Бережи книгу». В цей день  відвідувачі  принесли закладинки у книги, які зробили власноруч. Не залишилися  байдужими користувачі відділу 5-7 класів, від перегляду книжкової виставки під назвою «Для вас, дівчатка».

30 березня відбулася творча акція «Перлини дитячої творчості». У цей день гостинна зала зібрала найактивніших користувачів бібліотеки середнього та молодшого шкільного віку у дружнє сімейне коло - їх об’єднав літературний квест «Розповідає і показує книжка», гра-трансформер "Спокушаючи книгою"  і велика любов до книги. У свою чергу дітлахи порадували присутніх презентацією своїх художніх шедеврів.  Це не тільки малюнки та закладки а ще пасхальні яйця, які діти виготовили до Великодня. Акція ще раз підтвердила, що кожна дитина - талановита, і здібності її унікальні.
Для історичного клубу "Козацька рада" відбулося чергове засідання приурочене до ювілею К.Г.Розумовського під назвою "Найтитулованіший гетьман України". Також для користувачів середнього звена пройшов конкурс Читач року" де перемогу одержала учениця 6 класу Гайдоба Ніна. Усі відвідувачи були нагороджені грамотами та солодощами. 
 Книжкові відкриття, зустрічі з новими книгами, біографічні уроки,  нові друзі, з якими весело і цікаво читати і творити разом у команді, - таким був цьогоріч тиждень дитячого читання у читачів головної дитячої книгозбірні.









Комментариев нет:

Отправить комментарий