понедельник, 19 марта 2018 г.

Щасливий дар - творити для дітей

Картинки по запросу Н.ЗАБІЛа фото5 березня минуло 115 років від дня народження видатної української дитячої письменниці - Натальї Львівни Забіли.
У творчому доробку письменниці вірші, повісті, оповідання, п'єси та драматичні поеми. На таких творах, як "Катруся вже велика", "Ясоччина книжка", "Веселі друзі", "Маленьким про велике" та багатьох інших виховувалось не одне покоління української дітвори.
Наталя Забіла - вроджена казкарка. Її казки беруть витоки з багатющої скарбниці української народної творчості. Вона подарувала дітям майже двісті книжок. І впродовж усього творчого  життя вона сповідувала один принци: для дітей треба писати так само добре, як і для дорослих, і навіть ще краще.
До ювілею письменниці наша бібліотека провела для своїх найменших користувачів бренд-автор-шоу "Веселим малюкам". Відвідувачі заходу  ознайомилися з біографією видатної казкарки, яка походить від  великого видатного інтелегентного роду Забелло, починаючи від прадіда письменниці. Потім діти продивились презентацію на тему: " Наталя Забіла: Дванадцять місяців". Це відомий вірш авторки про пори року, про кожний місяць, чим він багатий і що нам приносить. Дітям дуже було весело і цікаво.



Комментариев нет:

Отправить комментарий