четверг, 22 февраля 2018 г.

Акція "Подаруй бібліотеці книгу"

Картинки по запросу подаруй книгу у бібліотеку фото З давніх-давен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє, є книга. А вчасно прочитана книга – величезна удача. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. Тож недарма в народі кажуть, що людина перестає мислити, коли перестає читати.


 Вже не перший рік наша бібліотека проводить акцію «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ». В кожного з нас вдома є книги, які ми вже прочитали і можемо поділитись ними з іншими людьми, які захоплюються читанням. Здавалось би важко в наш час достукатись до людських сердець, та дуже приємно, що у нас в селах так багато небайдужих людей, які знаходять можливість відгукнутись на заклик про допомогу.
   З нового року багато людей  вже принесли до бібліотеки чимало цікавої, потрібної літератури. Це Суханова Тетяна Володимирівна, завідуюча шкільною їдальнею, Пліш Станіслав Захарович, завхоз Шилівської  ЗОШ.         А сьогодні до нас завітав Батицький В.М. директор ПАТ ім. Т.Г.Шевченка та подарував 4 краєзнавчі книги.
 Ми кажемо вам , велике спасибі!
Роб
іть добро — і на душі станетепло і приємно.

Комментариев нет:

Отправить комментарий